3.30 am punya cite

Thursday, April 1, 2010 by zatix

Jam sekarang 3.30 am. Ape kes saya menaip di sini? Sang suami tengah tido nyenyak2 saya curik2 bukak laptop sebab tidak boleh tido ni, pusing kiri tgh buat coding, kanan pun tambah satu function, aku boleh jd gila ok! saya terpaksa ngadap laptop supaya hilang mimpi-mimpi bodoh yang mengaitkan diri dengan programming. Pernah tak korang rs cmni? Macam bila kita banyak keje, semua perbuatan kita waktu tidur macam action kite waktu keje? ahhhh, pastu bila bangun asrin gelak2kan sebab malam td dok ngigau ckp "delete la, link la"!!!ni lah huge2 sign yang i need to quit programming real soon, tapi aku nak buat ape???? huhu

Maka bila dah ada waktu-waktu tak berbikin ape-ape cmni, baca2 balik posting lame, terkenang-kenangla rerakan lama sekelian. Dulu kemain ek kita bertag-tag, haha poyola. Emey mane emey? dah ready ke nak kawen? Sib baik, di kala ari ahad, kalo smpat curi mase pegi main skuash dengan Mila, Jujus, Anum dan lain2 lagi.

Bagaimana pula dengan kakek hawe, cikgu maini, bangah, cik fara dan sebagainye? Ada benda nak kongsi same mereke, tapi tak berkesempatan. Mula la start rs cm looser ni. Nak salahkan programming lagi. Tapi tak baik, salahkan diri sendiri jela.

Sekian la, nak tido balik, jenuh ni taip dlm gelap tanak kaco asrin plus takut die bebel lak kang ingat aku curi2 buat coding (mmg ade bt sket pun sekejap td, cet) usaha zati, sila reset mimpi.

Filed under having 5 comments