Coretan selepas

Monday, December 7, 2009 by zatix

Rasanya terlalu lama tak update blog sampai macam-macam perkara sudah terjadi pada diri ini, haha.

Wedding is over (Alhamdulillah) and I cannot believe I managed to get thru it despite kekusutan dan kekelambutan preparation yang sepatutnya dah diplan seawal pertunangan tapi end up menjadi last minute juga.


Bagaimanapun, whole pre wedding journey is such a memorable experience yang tak mungkin dilupakan sampai bila-bila. Funny bila dikenang-kenang, padahal masa alami tu rasa macam tak boleh nak kawin dah. Haha. Masa tu la asyik bergaduh, pantang silap suara mula naik, kalau tak gaduh sehari macam tak sah walaupun tak tau apa yang nak digaduhkan. Hari - hari beremail dengan ain yang juga pengantin baru dua hari lepas, mengadu sana sini tentang kekalutan, dugaan semua pun lebih kurang sama. Even though, I have learn before and keep reminding myself that nak keaarah kahwin tu mmg banyak sangat dugaan, tapi bila kene kat batang hidung sendiri, tak dapat nak bezakan ni dugaan ke ataupun memang diri masing-masing yang ada tak kena? huhu.jadi sesape nak kawen tu bersedia to stay strong and percaya "setiap dugaan itu sesungguhnya disertai kebaikan" (surah al-Insyirah).

Kak long cakap, wedding masing-masing ada dugaan sendiri, wedding saya pula selain dugaan masa bertunang, paling pening bila banyak benda tak siap dan pengantin macam org gila di hari pernikahan tak bersiap apa semua berlari turun naik tangga buat persiapan. Rumah sehari sebelum masih macam tongkang pecah. Tula semua bende berangan nak DIY (maklumala nak jimat) tula sebab terlalu banyak bende yang last minute. Bayangkan, pukul 6 petang rumah belum betul-betul bersedia apatah lagi bilik, lansung tak sentuh. Pengantin belum mandi dan terhegeh-hegeh kerat bunga, tiba-tiba orang dah ramai, terus lari naik atas dan menghias bilik secara asal boleh, lepastu mak suruh baring kalau tak ada possibility tumbang di majlis nikah. kalau diingat tu, the whole event tu macam lakonan, which bila director kate action, semua bende yang huru-hara tadi stop dan majlis pun bermula dengan kebanyakan perancangan tidak terlaksana. Huhu. Penat weeeeeeehhh...

Bila turun waktu nikah tu, siap stop kat tangga sambil ain dan chot settingkan selendang yang belum siap, hahahhaha. bongokla. Bila dan sampai bawah, tengok muka encik asrin dan kelihatan kami seri dua-dua tampak begitu keletihan. dia pun sama, malah lagi teruk, berulang-alik dari Taiping sampai ke malam nikah masih kehulu-kehilir, potong rambut pun tak sempat. Aku lihat sajalah pengantin lelaki yg comot sama la juge dengan pengantin perempuan yang ber eye bag. huhu.

Tapi alhamdulillah, usai akad, semuanya mula menjadi normal dan segala kecacatan dan kekalutan sebelum dilupakan begitu saja. In fact, saya rasa tak berada dalam situasi, bila tok imam bercakap-cakap, ada one time, die tanya, macam lost dan ketara tak beri attention, haishhh. Tapi betulla, lepas je akad tu apa pn tak kisah, majlis esok macam mana ke ape ke, janji bende jalan sudah.

Sedikit review tentang bende-bende wedding yang ditanyekan sesetengah kekawan yang bakal berkahwin kelak.

1- Kad separa cikai - design by of course asrin yang dr seawal perkenalan nak buat kad yang special bukan sebab ape pun, cume sebab dah katanya designer mestila nak kad yang citarasanya, akan tetapik due to budget constraint maka kad yang disebarkan kepada rakan-rakan tu la yang mampu dihasilkan. printing di kedai luar stesen bas kajang. ain kita je yang tau betapa menguji kesabarannya kedai ni dan tokei2nye kan. kad yang sampai ke tanganku dahla lambat, pastu tak digamnya pula disamping potongan yang lekeh dan asal boleh. Maka, ini la faktor utama kekalutan, mana lagi nak tulis nama kawan-kawan, gam lagi, gunting lagi, demet, sampai ada yang cakap kad sampai sehari selepas majlis. Tu belum kira lagi bila sampai tgk kad yang ada sesetengah dapat terbukak sampulnya akibat kami gam secara pantas. Huhu, Isk, isk, ampunkan ku.

2- Door gift reception - box tu asrin design jugak, dah buat template siap2, tinggal gam n gunting je, printing dekat kedai sama jugak, tapi nasib baik bende alah ni die buat tak de masalah. Sticker print dengan giant setengah, setengah dekat kawan kelas dulu Ainul Fara. Nak buat bende ni leceh gak, sebab due tiga phase, ni malam nikah baru setel semua.

3- Door gift nikah & vip - clay buatan khas dari Cu saya, DIY ok, terima kasih Cu.

4- Gubahan hantaran - ni pun satu berangan nak DIY tapi since banyak sangat bende nak DIY masa dah tak cukup (maklumla kerje coding berlambak-lambak) so terpaksa sub kepada orang, huhuhu, nama akak gubah ni Aida kawan kepada kak long kat shah alam. Yang bende ni malas nak pikir banyak outcomenya janji ada sudahla sebab too many things pun nak pikir.

5 - Bunga tangan nikah - specially made by NoorAin merangkap cik (eh dah Puan) pengapit. Bunga tanak kembang layu je dia. Thank you ain!!

6 - Photographer - dari awal dah tau, choice of photographer kami akan terdiri dari kawan-kawan asrin yang kebanyakannya adalah warga photographer. tapi among them, asrin pilih encik shaiful rizal yang begitu serius dan teramatlah pro (seboleh-boleh tanak ada bendasing yang mengacau dulu kalau nak amik gambar) memandangkan beliau adalah reuters punya photographer. penatt tapi takpa kami tau dia nak yg the best. asrin pilih dia among all sebab asrin sukakan kekemasan dan gambar yang lively sebab kalau nak artsy-fartsy asrin nak edit sendiri, plus asrin cakap gambarnya sharp. malam ni nak dapat cd biar saya nilaikan, heh heh.

5 - Catering nikah - jiran sebelah rumah dengan masakan kampungnya, terima kasih pakcik redzuan dan isteri =)

6- Hall - UPM banquet hall diuruskan oleh encik Ikmal, aritu masa before booking rate dia murah, sekali masa submit form dah new rate, tataula baloi ke tidak tapi takde choice dewan semua dah fully booked terpaksa la jugak teruskan.

7- Catering, hall decor, pelamin & bunga tangan (paling ramai yang tanya ni saya pun tak sempat rase, lauk pengantin tak dapat nak rasa apa pun kan dah kate tak berada dalam situasi) - Rass Catering yang pakejnya mmg sangat berpatutan, gamble je amik lepas survey2 online, kalau tak memang tak tau yang dekat KL ni still ada catering dengan harga rm8 perpax, pelamin tu actually nak buat tempat duduk2 simple je since bukan sanding pun, tapi Kak La from Rass cakap die pun tak ada pelamin dewan simple-simple, buat je cam biasa dengan harga pakej. Pakej dia ni untuk 1800 orang dengan harga yang lebih kurang sama dengan wedding kakak saya 4 thn dulu, kira memang ok la ek? kalau tak murah, konfim saya tak amik, sesungguhnya wedding saya hampir semua berbajet-bajet tapi masih ingin mengikut citarasa, makanya kami sedaya upaya cari yang murah dan ok! haha. Temanya sepatutnya black and white tetapi dah menjadi grey pink white sebab dewan katanya gelap dia tak boleh pakai hitam sangat. lagipun memang tanak pakai black banyak sangat, letak sikit-sikit tapi end-up memang takda lansung black.

8 - Baju bajan from nikah to bertandang (ni pun satu ramai tanya pemesla designernya) - semuanya hasil Natasha byebye Encik Salikin. puashati la kerana kawan sendiri yang buat maka dia sangat memahami kehendak jiwa raga seorang kawannya, haha, kan ain kan?

9 - Kasut nikah - amik dari Encik Sali lagi.

10 - Kasut kenduri - rembat kat sungai wang dengan mila beberapa hari sebelum majlis. Thank you mila!!!

11 - Makeup nikah & sanding - kak erin dari sentuhan derina, yang ini pun survey-survey online last minute. mula-mula nak amik kak hanim dr salikin gak, pastu chot cakap hargenye mahal terus survey-survey yg cheap, pastu jumpa kak erin, rupa-rupanya, harga kak hanim after ain nego pun sama saja ok? yang ni saya tatau cmne outcomenya sebab saya jenis tak reti tgk muka kt sendiri kalo kene mekap, saya kata mekap dah ckup tebal, kawan-kawan cakap tidak, so biarla org nilaikan. hehe.

12 - Live band - yang ni takde plan pun, ayah saya memang tanak music kali ni, katanya dah berusia dan dah jadi ahli masjid, so dah retire dari hiburan-hiburan ni, tapi kawan-kawannya desak gak nak main free, haha, gua pun terkejut gak tetibe ada penyanyi! tapi aku suka jela, kalau ikut kami berdua, asrin nak main gitar lagu dia buat tapi tak bolehla led tak kasi. ni semua kerana kedua-dua pengantin adalah pencinta muzik tapi muzik dia sorila mmg xleh diterima di kenduri kawen - lirik kesetanan dan pemujaan. black metal konon! *menjeling

So tu jela kot, apa-apa pun terima kasih dekat semua kawan-kawan yang hadir, mintak maaf atas segala kekurangan dan mintak maaf jugak pada kawan-kawan yang kad sampai bila, yang tak dapat kontek dan sebagainya. Big-big thanks kepada Ain dan Chot yang terlalu banyak membantu.

Sign off

oh lupa pada yang bertanya pasal kehidupan suami isteri, awal sangat kot bagi saya, tayah berangan nak kasi nasihat atau komen kat korang-korang lagi, chuih

Filed under having 2 comments  

Curi tulang di hari raya keempat

Tuesday, September 22, 2009 by zatix

Salam aidilfitri,

I am all alone in this office! Maklum saja orang saving cuti!! Hohoh. Tapi takpela saya redha je beraya dua hari je pun sebab at least arini dapat rilek2 sket kt ofis. Maka hari ini akhirnya dapatlah saya mencoret barang sepatah dua kata di dalam blog yang tertinggal lama ini. * Jari sedikit tergeliat akibat kekok menaip di sini.(Saya juga dengan rasa riang dan bangganya memasang koleksi lagu-lagu kegemaran yang dirindui dengan sesuka hati)

Kepada kawan-kawan yang dah lama tak berhubung, apa kabarkah anda semua? Rindu-rinduan jadi kenang-kengangan * air mata mengalir. Masa sekarang ni semakin menyusut dan menyusut. Tinggal sebulan lebih saja lagi sebelum acara bertukar status. Tapi saya macam tiada lansung masa untuk membuat persiapan dan mengespend hari-hari terakhir dengan aktiviti gumbira. Kerja terlalu menimbun dan datang satu demi satu. Is it me or is it IT atau ini ke namanya dugaan ketika bertunang?

Saya tidak mahu mengeluh atas segala ujian yang Tuhan berikan pada saya. Saya yakin setiap manusia pun pernah atau akan lalui dugaan sebegini rupa. Bentuknya je kot yang berbeza. Alhamdulillah setakat ni masih mampu bertahan. Tapi kalau boleh mintakla kawan-kawan semua doakan beban sedikit berkurangan agar sedikit masa yang tinggal ni bolehla saya gunakan untuk persiapan dan berhubung dengan rakan taulan. *Apehal ayat macam ni?

Mana satu nak mula pun dah konfius. Kepada yang berpengalaman sila beri tunjuk ajar. Saya kalut macam biasa!

Baiklah cukuplah berdrama, sorang pun kena buat kerja jugak, aiseh, selamat beraya! Maaf zahir batin!

Filed under having 6 comments  

Tabahlah diri sendiri

Sunday, May 24, 2009 by zatix

Saya penat, terlalu penat, broke down twice this month, jatuh sakit, bukan mengada, tapi tidak terlarat. Saya sudah lama tidak tidur dengan tenang dan cukup, berwajah ceria, merasa sihat dan bersemangat dan memberi respon yang baik pada sekeliling.

Tapi setiap benda ada baik buruknya, dapat satu hilang satu, saya syukur dan bersabar saja.

Filed under having 1 comments  
Monday, May 11, 2009 by zatix

Di dalam keserabutan di tag oleh encik sembur dan tashi.

The Rules: Using only song names from one artist, cleverly answer these questions by posting on your blog or creating a new note on your FB page. Pass it on to people you like including me. Try not to repeat a song title. It’s a lot harder than you think .

1. Pick your artist: Ramones

2. Are you male or female: New Girl in Town

3. Describe yourself: Got a Lot to Say

4. How do you feel about yourself: It's Not For Me to Know

5. Describe where you currently live: Danger Zone

6. If you could go anywhere, where would you go: Sitting in My Room

7. Your favorite form of transportation: Zero Zero UFO

8. Your best friend: Sheena is a punk rocker

9. Your favorite color is: She Talks to Rainbows

10. What’s the weather like: Have You Ever Seen the Rain?

11. Favorite time of the day: 7 and 7 Is

12. If your life was a TV show, what would it be called: Do You Remember Rock & Roll Radio?

13. What is life to you: Life's a Gas

14. What is the best advice you have to give: It's Gonna Be Alright

15. If you could change your name, what would it be: Judy is a punk

16. Your favorite food is: Everytime I Eat Vegetables It Makes Me Think of You

17. Thought for the day: This Business Is Killing Me

18. How you would like to die: All's Quiet on the Eastern Front

19. Your soul’s present condition: Psycho Therapy

20. Your motto: Time Bomb

Awatlaaa mencabar sangat ni??

Filed under having 2 comments  

Entry 3 hari lagi

Monday, April 6, 2009 by zatix

Few more days left and I don't know how I feel right now. One thing for sure I will miss each of aliens in here. This place is such a comfort zone but the time has come for me to move for a better future. If I am that powerful, I want to help every of us here, I really pray that hard for things to get better. Alien2 semua, kamu pasti baik-baik sahaja. Mila usah drama-drama sangat lagi, move on untuk yang lebih baik, lagipun sekarang dah rambut rihanna, jujus jangan bersuram lagi, kembalikan lawak-lawak jenakamu, tun2 tak sabar mau lihat si comel kamu, all the best, anumin, selamat berjaya dengan kotak2 mu dan juga hari sejarah, fafi wake up and leave the past, do not worry that much, tashi juga jangan lagi minta dilanggar lori dan sebagainye, kamu boleh! memey selamat bersama-sama pergi mencapai cita-cita, begitu juga dengan yang lain, semuala pendek kata. Please also help to at least force my so-called kekasih hati to go lunch okey? Beri dia sedikit kasih sayang, hahaha. Daaa~~~

Love
Zati

Filed under having 7 comments  

Tag dari Tasha juge

Wednesday, March 18, 2009 by zatix


1. Open this website : http://www.quizbox.com/personality/test82.aspx
2. Take the Personality Quiz
3. Copy Paste the result to Facebook
4. Tag your friends including me :)

My Result:

Your view on yourself:

You are down-to-earth and people like you because you are so straightforward. You are an efficient problem solver because you will listen to both sides of an argument before making a decision that usually appeals to both parties.

The type of girlfriend/boyfriend you are looking for:

You like serious, smart and determined people. You don't judge a book by its cover, so good-looking people aren't necessarily your style. This makes you an attractive person in many people's eyes.

Your readiness to commit to a relationship:

You are ready to commit as soon as you meet the right person. And you believe you will pretty much know as soon as you might that person.

The seriousness of your love:

You are very serious about relationships and aren't interested in wasting time with people you don't really like. If you meet the right person, you will fall deeply and beautifully in love.

Your views on education

Education is very important in life. You want to study hard and learn as much as you can.

The right job for you:

You're a practical person and will choose a secure job with a steady income. Knowing what you like to do is important. Find a regular job doing just that and you'll be set for life.

How do you view success:

You are afraid of failure and scared to have a go at the career you would like to have in case you don't succeed. Don't give up when you haven't yet even started! Be courageous.

What are you most afraid of:

You are afraid of things that you cannot control. Sometimes you show your anger to cover up how you feel.

Who is your true self:

You are mature, reasonable, honest and give good advice. People ask for your comments on all sorts of different issues. Sometimes you might find yourself in a dilemma when trapped with a problem, which your heart rather than your head needs to solve.

Filed under having 3 comments  

Tag gamba ke 6

by zatix

Tag by Tasha

Instructions:
1) Go to your photos folder in your computer.
2) Go to the 6th folder of photos.
3) Go to the 6th picture in that folder.
4) Put the picture on your blog and description of it.
5) Invite 6 friends to join the challenge.
6) Link them in your blog and let them know they have been challenged.

This is pic by Anumin during my 25th surprise birthday party dekat umah Mila dan Jujus. Dalam gamba adelah Fina sedang membuat persediaan memberi kejutan. Haha

Filed under having 2 comments  

Tag dr SEnior

Tuesday, March 17, 2009 by zatix

Hairi's tag

RULES:
1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle mode.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. You must write that song’s name down NO MATTER HOW SILLY it sounds.
4. Put any comments in brackets after the song’s name.
5. Put this on your journal/blog.

1. If someone says, “Is this okay?”… you say?
The Killers - Sam's Town (This is not okay, I want to go to Sam's Town)

2. How would you describe yourself?
Depeche Mode - Tainted Love (Techno Remix) (Tainted love ke ek?)

3. What do you like in a girl?
The Magic Numbers ( I see you, you see me) ( Bertentang mata la kira?)

4. How do you feel today?
The Used - Greener with the Scenery (Yepppp, tenang ke?)

5. What is your life’s purpose?
Marilyn Manson - Coma White ( Tidak, saya tidak hidup untuk koma)

6. What is your motto?
Eisley - Telescope Eyes ( Ye, moto hidup saya)

7. What do your friends think of you?
Mariah Carey & Brian McKnight - Whenever You Call ( Auw, sweet)

8. What do you think of your parents?
Rage Against the Machine - Renegades of Funk ( Tak ade komen)

9. What do you think about very often?
Mellowdrone - Bonemarrow ( Susah ni nak explain)

10. What is 2 + 2?
Broken Social Scene - 7/4 (shoreline) (Lagi susah)

11. What do you think of your best friend?
In Flames - Colony ( Colony english ke?)

12. What do you think of the person you like?
Scorpions - You and I ( You and I were meant to be, blueks)

13. What is your life story?
Tegan & Sara - I Was Married (belum lagiiii)

14. What do you want to be when you grow up?
White Snake - Rock you like a hurricane (Yeah)

15. What do you think of when you see the person you like?
The Strokes - Trying your Lock (Betul tu)

16. What will you dance to at your wedding?
Dead Kennedys - Chickenshit Conformist (Haah I am so chicken to do that)

17. What will they play at your funeral?
Lacuna Coil - Circle ( bulat an)

18. What is your hobby/interest?
David Archuletta ( alamak, jalan tempat kalito, terlepas tajuk)

19. What is your biggest fear?
Counting Crows with Ben Folds Five - Long December (Long March sebenarnye)

20. What is your biggest secret?
Sonic Youth - Bone (tulang-tulangku saket)

21. What do you think of your friends?
Jonas Brothers - Lovebug ( macam kelakar)

22. What will you post this as?
Children of Bodom - No Command ( Stone) ( Saya tak stone tapi ade command)

Filed under having 2 comments  

Tut tut tu

Wednesday, February 25, 2009 by zatix

Persekitaran kini semakin penuh dengan tekanan. Beginilah saya cadangkan pada semua, jika semua negatif ambil satu saja yang menggembirakan. Yang tak gembira buang jauh-jauh. Tapi itulah susah betul untuk bertindak, sebenarnya memang perlu bertindak daripada sekadar merungut. Marilah bersama-sama.

Filed under having 2 comments  
Monday, February 23, 2009 by zatix

This post is to express my very gratitude for all the blessing God has showered me. Honestly, to be happy there is a lot you have to go through and being POSITIVE is the key that led me here. To be honest, I have never been so sure and calmer like this. Some might worry about me and some might even questioned about the quite short period of time. All I can say is trust me and trust the person I am with now. Fate is all in God's hand, we never know what will happen in the future but at least until today, this is the person who takes a very good care of me, who makes me angry with no valid reason except for his sengalness (and most of the time because his illogical behavior and acts like not going to lunch with colleague) , who never take advantage over me, who respects me in every single way, who makes me cry without feeling sad, who never push me over things, who appreciates my weaknesses, who never get mad when I caused trouble, and bla bla. Yes he is not perfect and can be a weirdo most of the time, but I know this time I do not have a single reason to doubt him. Things might change tommorow and I am all prepared. Lets just pray for the good.

Untuk itu, I also want to thank those coming and help me in so many ways. Ain yg slept over and tolong buatkan back drop dengan bunga-bunga india tu, chot yang tlg buatkan baju, pinjamkan tiara, bantal and selendang, shake yang mekapkan, cik anum yang sibuk suruh buat pose-pose manarik dan mevolunteerkan diri mengambil gambar, yani yang buat kek dan cupcakes hantaran, jujus yang buatkan kek batek sedap, dan ramai lagi yang banyak membantu, memberi idea dan nasihat seperti cik siti bedah,natashi, puan akkema, dan tidak lupa si cupid Sharmilah Sarina, selain menjadi cupid juga banyak memberi kata-kata azimat dan bantuan lain. Yang datang juga sangat dihargai, fara, senandung, jemey, ustat, nizam, man, jeni jo dan lain-lain. Tentunya paling berterima kasih pada family tapi tak perlula buat ucapan oscar kat sini.

This is only the first phase. Enjoy pics here. Credit to cik anum again!!

Filed under having  

...

Monday, February 16, 2009 by zatix

Berapa hari saja lagi. Kepenatan dan kekalutan melanda. Yet, I am grateful to have such a cooperative person around. Too bad that I often get mad without reason. Semoga semua baik-baik saja.

Filed under having 3 comments  

S

by zatix

Tag ju yang susah nye la ai
Rules:
It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours, and tag twenty people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real...nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question.

1. What is your name : Sharifah Nor Izzati
2. A five Letter Word : Shack
3. A boy's Name : Sham
4. A girl's Name : Sharmilah
5. An occupation : Soldier
6. A color : Silver
7. Something you'll wear : Shirt
9. A food : Spaghetti
10. Something found in the bathroom: Shampoo
11. A place : Scandinavia
12. A reason for being late : Sick
13. Something you'd shout : Sat!!S**t
14. A movie title : Slamdog millionaire
15. Something you drink : Strawberry milk shake
16. A musical group : Soundgarden
17. An animal : Shark
18. A street name : Seri Malaysia (iye2 je)
19. A type of car : Sonata Hyundai
20. The title of a song : Saat ku idamkan (hehe)

Sile jawap la semua

Filed under having 3 comments  

Mari mengoogle

Sunday, February 1, 2009 by zatix

Sempena musim bz sedunia, marilah membuat tag dari Bubuk sahaja. Buat rakan-rakan lain, salam ku kirim dari kejauhan, jawablah tag sebagai tanda ingatan yang tak pernah pudar

RULES: The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results (Gambar dekat first page jer tau..jgn ngelat2 amik page 2,3,4....), and post it as your answer. After that tag 6 people.

I'm...stressful
I really want to go to...scandinavia
My favorite place...green green grass
My favorite thing...shoes
My favorite drink...teh o ais
My favorite food...caramel pudding
My favorite colour...red,black and white
I live in...Kajang!
I was born in...Kedah
My school/college...srk abim, smk saas kajang, uniten bangi

My favorite story...Children of Heaven
My hobby...eating
I wish..i am more energetic (boleh?)

Tag
- Jujus
- Anum
- Atun
- Tasha
- Fara
- Badd
-Fa-scinating

Filed under having 4 comments  

Percubaan

Thursday, January 22, 2009 by zatix

Ini adalah percubaan berkali-kali mengupdate blog. Sebagai langkah melancarkan jari menulis apa kata kita jawab dulu tag dari siti nur jurinawati kesuma dewi ini

1) do you think you’re hot?
hot temper (yeke?cuba tanya sesiapa yang bersesuaian,kesian dia)

2) upload your favourite picture of you
yang ni paling mencabar, gambar tak pernah nak elok. Aci tak kalau letak gambar di bawah?




3) why do you like that picture?
sebab sedang menikmati makanan yang lazat mila belanje

4) when was the last time you ate pizza?
mana nak ingat

5) the last song you listened to?
Estrella mila kasik

6) what are you doing right now besides this?
Chatting dengan noor edayu, kawan Uniten yang sedang pregnant

7) what name would you prefer besides yours?
Nama-nama seperti melati, dahlia, cempaka

people i tag
1. fara bug
2. bangah
3. ejam
4. tasha
5. anum
6. apis

8) who is number 1?
seorang kakak cekal yang tak macam kakak

9) number 3 is having a relationship with?
dengan gf dia yang sangat cintakannya iaitu no 5

10) say something about number 5?
pernah gak ni describe, talented, ratu air mata dan banyak lagi

11) how about number 4?
suka bercerita, agak serius, pecinta movie dan music dan banyak lagi

12) who is number 2?
bangahku yang gedik dan seksi, beliau adalah pemain bass The Hans dan bakal launch albumnya yang pasti menarik (promo kasihan)

13) finally, tell about number 6.
kawan seopis yang ramah tamah

Filed under having 6 comments