Kami

Tuesday, April 29, 2008 by zatix

Tak mengape kalau orang lain tak faham. Saya yang rasa, dia yang rasa. Kami faham dan tahu. Patience.

(*bleh ke men post pendek-pendek dalam masa sehari?..huhu)

Filed under having 1 comments  

Menunggu yang bewarna silver

Monday, April 28, 2008 by zatix

Orang lain yang punya tapi saya yang eksaited...eksaited untuk dia..sebab dah lama tunggu..huhu..gembira kan??

Filed under having 5 comments  

Konspirasi

by zatix

Filed under having 0 comments  

Penyimpan

by zatix

Saya akan belajar jadi penyimpan untuk masa depan bersame =)

Filed under having 1 comments  

Oh ye

by zatix

Saya ada seorang kawan yang comel dan kecil iaitu memey. Adeke patut dia buat post merepek tentang saya. Sebenarnye tu tipu belaka dan exaggerate semate. Huhu..meh la kita cite pasal dia pulak. Dia ni baik, berlagak pemberontak tapi mungkin memang pun betul-betul pemberontak, banyak membebel pada aku, pemikir yang hebat, penulis yang menggagumkan, tidak pernah lokek membantu, pencinta yang setia dan sweet gitu terhadap ochin usyuk asham nye, tidak typical dan tidak gatal walaupun sesekali berbual dengan yang comel-comel tu, punkrocker, pencinta bola sepak yang tidak poser (kami sembang 8 jam tentang zaman gemilang bola sepak), suka buat reverse parking kat tempat duduk saya, ahli sukan serba boleh, suka makan keropok dan coklat, SANGAT HEBAT MELUKIS pantas dan rilek je dia melukis, animasi dia sangat kul, tidak gila duit, kadang-kadang nampak juga suka menjaga hati org, tidak suka ambil tahu bende remeh tapi sebenarnye layan gak gosip2 dalaman, haha, adalah matang pemikiran sebenarnya, sering memberi nasihat terhadap saya yang tah ape-ape, suka menyamar di spark saya, segala chatlog saya dia tahu dulu dan dia akan ajar cara-cara menjawab dgn tegas, tapi ada yang private dia takleh tahu..kadang-kadang kantoi..haha.....eh banyak lagi..nanti sambung..fuh penat..menaip dengan satu nafas

oh ye...

Filed under having 3 comments  

Tag

by zatix

Kene tag lagi oleh jujus

1. Yourself: kalut
2. Your partner: hmmm
3. Your hair: black
4. Your mother: strong
5. Your father: strict
6. Your favorite item: shoes
7. Your dream last night: no dream
8. Your favorite drink: menyejukkan
9. Your dream car: mini
10. The room you are in: cold
11. Your ex: besfren
12. Your fear: God
13. What you want to be in 10 years: happy
14. Who you hung out with last night: alone
15. What you're not: garang
16. Muffins: suke
17: One of your wish list items: ramones
18: Time: stop
19. The last thing you did: eating
20. What you are wearing: clothes
21. Your favorite weather: warm
22. Your favorite book: thick
23. The last thing you ate: heavy
24. Your life: good
25. Your mood: chill
26. Your best friend: cool
27. What you're thinking about right now: life
28. Your car: striking
29. What you are doing at the moment: typing
30. Your summer: hot
31. Your relationship status: free
32. What is on your TV: --
33. What is the weather like: hot!
34. When was the last time you laughed: breakfast

Nak tag
http://www.lukislukis2.blogspot.com
http://www.senandungkonspirasi.blogspot.com
http://www.nana-bonana.blogspot.com

Filed under having 1 comments  

The end of complicated yet memorable epic

Saturday, April 26, 2008 by zatix

Semalam 26-4-2008 adalah tarikh di mana berakhirnya satu epic. Kami mengakhirkannya dengan cara yang amat baik dan melegakan masing-masing walaupun pada awalnya berlaku pertumpahan darah yang amat dasyat. Pengajaran hidup yang tidak terbanding akan saya bawa kemas dan saya tidak kesal sedikitpun akan segala yang berlaku. Lige (sebenarnye nak berkate life lah badd) goes on. Jom...

Filed under having 7 comments  

Updet?

Thursday, April 24, 2008 by zatix

Oh bila la nak updet???

Filed under having 3 comments  
Sunday, April 20, 2008 by zatix

Donnie tagged me with this;

This is another of those Linky Love games where you only have to tag 5 person in one post but still there is no actual limit (you can tag more if you want!). Once tagged, you have to copy paste the link in this post, and make them grow!

Do not delete any of the links and be honest to yourself!

BennyLiew, RamblingMoo, Mum & Kids In Wonderland, Judelittle, Our mini blogsphere, Rooms in My Heart, J@n!ce Ng, ChinNee, Jo-N, LadyJava’s Lounge, Mariuca’s Perfume Gallery, Ramblings of The Phat, Laydiefa’s ~ t w i s t e d ~ a n g e l ~, Xumb’s Karipap Daging, Donnie's merepek,Downtrodden16,

So I’m passing the Blue heart to;

http://www.ellyrocker.blogspot.com/
http://www.pertmuffin.blogspot.com/
http://www.eyehatered.blogspot.com/

Filed under having 0 comments  

Finally

Tuesday, April 15, 2008 by zatix

Hari yang stress harini bertukar menjadi ceria apabila beban yang ditanggung sekian lama selesai sudah jam 3.15pm tadi. Beban = belajar dalam masa yang sangat lama.

Saya bersyukur dan sangat berterima kasih kepada encik-encik positif dan baik hati khususnya encik emey dan encik asrin sebab sanggup bersusah payah membantu di saat-saat akhir yang mana saya yg serabut ini dah pun nk giveup. Pendek kata saya syor pada semua amik la mereka bekerja dgn gaji rm5000 ke atas sbb mereka hebat, tangkas, tabah dan paling penting POSITIF. Tak ade nak mengeluh kesah, merengus bagai cam saya ini. Dahla buat keje merepek-merepek actionscript apa pun tak tau. Terasa amat bersalah kepada mereka. :l. Kepada rakan-rakan lain yg membantu jugak sy ucapkan byk2 time kasih seperti farrina dan natata sbb mereka da buat voice over dan jugak skrip untuk sy. Rerakan lain byk memberi sokongan moral dari tepi dan belakang terutamanya gadis glemer Milami, Jujus, Anum, Atun, Ijan pendek kata mereka yang terbabit adalah mereka yg namanya dilink disebelah ini (*menjeling). Nanti kita makan-makan ye kekawan?huhuhu

Satu beban sudah lepas, tapi life baru bermula. Ada banyak perkara perlu saya uruskan dengan hati yang kuat. Benar kawan-kawan, tak guna saya lari sebab tenaga saya pun sudah kurang. Semakin laju saya berlari semakin banyak masalah yang saya cipta untuk semua.

Pekerjaan harus difikiran selepas ini. Moga-moga semuanya baik.

Filed under having 5 comments  

Hal ehwal

Tuesday, April 1, 2008 by zatix

Semakin hari saya telah bertukar menjadi bukan lagi izzati itu...tadi saya bercerita panjang dengan hasnum. Sungguh seperti tidak boleh dibendung akan semua keserabutan ini. Semua orang pendapatnya sama. Saya sendiri tahu kebenaran itu akan tetapi......ya tetapinya masih ada...maafkan saya diri sendiri.

Filed under having 2 comments