Thursday, February 28, 2008 by zatix

Sekarang baru jam 10.23am tp dijangka hari ni akan turut terperangkap masuk ke dalam kumpulan hari-hari terburuk. Belum apa-apa dah nak terlelap mendengar lagu-lagu mellow dan rasa aneh yang membuat duduk tak senang. Sejuk mestilah dah wajib. Ah, tensi. Aku tak nampak apa-apa dah ni kat skrin, putih kosong pastu kabur.

Filed under having 1 comments  
by zatix

Adoih,hari ni memang hari paling mengharukan dalam koleksi kumpulan hari-hari terburuk aku (ada siapa-siapa nak beli?). Sejuk mencengkam sehingga aku terpaksa meniru cara Ju menyalakan unggun api di bawah meja. Hasilnya masih mengecewakan. Sudahla sejuk lepastu mengantuk sampai aku terpaksa berpura-pura menulis dengan jarak yang dekat sedangkan aku tidur. Di tambah pula dengan kesakitan bulan yang memerlukan activefast mujarab. Hari ni sedikit rasa bergelodak dan kerana apakah? Aih, tolongla jangan.

Filed under having 0 comments  

0

Monday, February 25, 2008 by zatix

Aku selalu value sense of humor, lebih-lebih lagi yg kreatif dan ada isi sinisnya. Siapa yang rasa diri terlalu intelek buat-buat tak tahu sudahla.

I am running out of time to complete this disturbing FYP. Tapi aku masih berilek-rilek macam langit sentiasa cerah. Sesiapa tolong hentak kepala aku yang masih dalam mood "tiong-tiong" dan panah jiwa aku yang masih dlm stage "0". Menanakutkan tapi aku tak ada sebarang urge.

I am slowly adapting to my new environment. Mereka semua org yg interesting dan kul. Pada yang agak saiko, buat tak peduli je lah.

Personal life tak berada dalam keadaan begitu baik. Tapi being me, aku biarkan je dan tak nak pikir berat-berat becoz I always believe in fate. Tapi, mungkin tu yang membawa masalah, kata org take things for granted, but hei, emmm, i dunno.

Filed under having 2 comments  
Thursday, February 14, 2008 by zatix

Oh oh, x menentu hari ini, sudahla xde apa perlu buat, runding aku melihat pc (sebenarnya nk berkata runsing)..haih

Filed under having 3 comments